Hilton vjenčanja u Zagrebu

Mi znamo da je ovo vaš veliki dan. Ljubav je u detaljima.

Brošura Hilton-vjencanja

Dopustite nam da vašim gostima ponudimo istinsko Hilton gostoprimstvo!

Vjenčanja u DoubleTree by Hilton uvijek su posebna i svako od njih je jedinstveno, a ukoliko sanjate eleganciju i romantiku, u kombinaciji s jedinstvenim doživljajem i vrhunskom gastronomijom, naša usluga i osoblje će vam osigurati čaroban i nezaboravan dan.

Oxbo restoran je mjesto za glamurozna vjenčanja u gradu Zagrebu u kojem ćete podijeliti svoju sreću s dragim ljudima u punom sjaju elegantno opremljenog interijera. Upečatljiv dizajn s otvorenom kuhinjom u srcu restorana, vrhunski spravljene gastronomske delicije i usluga bez kompromisa, garancija su posebne svadbene proslave, a naša terasa idealno je mjesto za doček gostiju i piće dobrodošlice.

Ako nam prišapnete svoje specijalne svadbene želje možemo vam ponuditi i posebno krojena vjenčanja u nekoj od naših modernih dvorana kako bi vam taj poseban dan pretvorili u bajku. Svaku vašu javnu ili pak skrivenu želju rado ćemo ostvariti i osigurati vam onaj poseban osjećaj ispunjenosti i sigurnost da ste baš sve napravili kako treba.

Znamo da uz najljepše događaje u životu idu i najbolji prijatelji pa smo tako odlučili uljepšati vam i pripreme za veliki dan. Pozivamo mladoženju i mladenku da iznenade svoje prijatelje opuštanjem u našoj Wellness i Spa oazi uz antistress masaže i vrhunske saune, kao i plivanjem u zatvorenom bazenu s pogledom na grad koji oduzima dah.

DoubleTree by Hilton Zagreb pripremio vam je dodatne pogodnosti: piće dobrodošlice, poseban svadbeni poklon u apartmanu za mladence, VIP parking, korištenje Fitness & SPA centra, masažu u SPA centru za mladence, noćenje u hotelu.

KONTAKT
Rezervirajte svoj termin na vrijeme i obratite nam se s punim povjerenjem

+385 1 6001 939
+385 1 6001 905

zagreb.events@hilton.com
zagreb.oxbo@hilton.com